„Csupasz vállak és nyílt mellek”: a rajongók megdöbbentek, amikor Jennifer Garnert, Ben Affleck volt feleségét pántnélküli ruhában látták

Egyáltalán nem néz ki 51-nek! 😱🫣 Egy ilyen kép után már érthető, hogy miért csodálják milliók Garner nőiességét 😍🫠 Itt van, akit Ben Affleck elengedett! 🫢
Jennifer Garner, amerikai híres színésznő, ezúttal milliók szívét borította el. A „The Last Thing He Said to Me” című film Los Angeles-i premierjén jelent meg egy fehér, szabott ruhában.

Garner csupasz vállakkal és félig nyitott mellkassal jelent meg, a ruhát pedig díszes arany csíkok tették vonzóbbá. Arany tűsarkú szandált, gyémánt fülbevalót és több kőből készült gyűrűt választott. Látványos fürtjei enyhén hátrafésültek. A smink pedig nem volt közönséges, füstös árnyékokkal, finom rúzzsal és pirosítóval.

A premier április 14-én volt, ahol Garner a főszerepet játszotta. Ezt a szerepet eredetileg Julia Robertsnek szánták. Reese Witherspoon, aki a sorozat producere, jelen volt. Ő egy egyvállas fekete miniruhát és elegáns fekete magassarkút viselt.

A thriller egy nő történetéről szól, aki furcsa kapcsolatot kezd tizenéves mostohalányával. A nő fel akarja deríteni az igazságot az eltűnt férjével kapcsolatban.

Garner kicsit aggódott a szerep miatt, és ideges volt, mert szigorú és hosszadalmas meghallgatáson ment keresztül, és csak néhány levél után kapta meg a szerepet. A sorozatban ő és mostohalánya riválisok, de együtt dolgoznak a válaszok megtalálásán. Nikolaj Coster-Waldau a férjét alakítja a sorozatban, Anguri Rice pedig a mostohalányát.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO