„Micsoda össze nem illő pár!” Véletlenszerű fotók Daniel Radcliffe-ről feleségével és újszülöttjével zavarba ejtették a rajongókat

„Egy férfias modorú feleség!” 💪😬 A rajongók csalódottak voltak, látva Daniel feleségének nem túl vonzó külsejét a paparazzi fotókon 🤢 Ritka fotókat láthattok a cikkben 👇👇👇

Amikor Daniel Radcliffe családjába gyermek született, mindenki a családja iránt érdeklődött. Nemrég a nyilvánosság előtt is megjelent újszülött babájával és feleségével, Erin Darke-kal.
A család egyelőre nem árulta el a gyermek nevét és nemét. A séta során a rajongók észrevették, hogy a baba egy zsályaszínű sapkát és kék zoknit visel.

Tízéves kapcsolatuk alatt Radcliffe és Darke a vörös szőnyegen is megjelentek. Legutóbb az Elveszett város márciusi premierjén látták őket. 2012-ben kezdtek el randizni.

Babájuk zsályás kalapot és kék zoknit viselt. Először a 2013-as „Kill Your Darlings” című film forgatásán találkoztak, amelyben egy szexuális jelenet is szerepel.

Egyszer egy interjú során kijelentette: „Ez egy nagyon érdekes történet, amit évekkel később a gyerekeinknek fogunk mesélni, mert a karaktereink mit tettek egymással.”․ Az epizód forgatása közben azzal is viccelődött, hogy „nem színészkedés folyik benne”․.

Sokan elkezdtek vitatkozni arról, hogy szerepet fog-e vállalni az új tévésorozatban vagy sem. A sorozat készítői azt mondják, hogy nem akarják szem elől téveszteni az eredeti film összes szereplőjét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO