„A szívtiprók is öregszenek!” Ezt tette a kor és az évek Catherine Bach amerikai színésznővel.

Még a 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s oldalon a „millió dolláros” lábai minden férfit megőrjítettek! 🔥🤭 Sokan emlékeznek rá a Hazzard hercegei című sorozatból, akibe mindenki bele volt zúgva! 🫠💯 Az emberek az egyik legdögösebb nőnek nevezték, aki valaha is feltűnt a képernyőn, de az idő senkit sem kímél! 🥱 Nézd meg a cikkben az új fotóit, és próbálj meg nem csalódni! 👇

Ő volt az, aki már az 1970-es években milliókat bűvölt el „millió dolláros” lábaival, hangsúlyos nőiességével és vonzerejével. Senki sem tagadja, hogy az áttörést a Hazzard hercegeiben hozta meg, ahol Daisy Duke-ot alakította. Évek teltek el, és teljesen felismerhetetlennek tűnik.

Akár hiszed, akár nem, a szívtipró már 68 éves. Érdemes megemlíteni, hogy az ő cseppnyi útja az ohiói Warrenben kezdődött 1954-ben. Daisy megformálása volt az, ami a kor egyik legünnepeltebb filmcsillagává formálta. Nemcsak nagy színészi tehetségét, hanem a divatra gyakorolt hatását és befolyását is aligha lehet túlbecsülni.

Messze nem mindenki tudja, hogy megélte férje tragikus halálát. Ez és más kihívások és megpróbáltatások csak erősebbé és rugalmasabbá tették őt. Mondhatni, hogy korához képest fantasztikusan néz ki, és nem tervezi, hogy visszavonul.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO