„Az öregedés is lehet szép!” A 86 éves Jane Fonda Cannes-ban mutatkozik be, és ezt látnia kell

A rajongók elkapkodták Jane Fonda korát a cannes-i kiruccanása után! 🤨🧐 Nem fair, hogy egy 8️⃣6️⃣ éves nő milyen jól tud kinézni! 😉 Minden szem csak rá szegeződött! 👀🤩 A szenior sztár megmutatja, hogy az élet a 8️⃣0️⃣ után csak most kezdődik, és még mindig lopja a reflektorfényt! 😯❤️‍🔥 Nézd meg a fotókat a cikkben! 👇

A filmfesztiválon számos világhírű sztárt köszöntöttek a vörös szőnyegen. Május 14-én tartották a Cote d’Azur elbűvölő tengerpartja mentén. Jade Fonda is ott volt a hírességek között, és azt mondani, hogy ellopta a reflektorfényt, nem is kell.

Akár hiszed, akár nem, az ikonikus sztár már 86 éves, mégis még mindig lenyűgözően néz ki. Vörös szőnyeges megjelenéséhez egy elegáns, Elie Saab által tervezett fekete overallra esett a választása, amely elegáns nadrágot, hullámos vonalat és egy mélyen dekoltált V-nyakú, ideális derekát kiemelő ruhát tartalmazott.

Az ezüst és fekete flitterekből és kövekből készült virágos applikációk tökéletesen díszítették ruháját, míg a metál színű cipő az utolsó simítás, vagy mondhatni „cseresznye a tortán” lett. Fonda büszkén mutogatta ezüst haját, egyértelművé téve, hogy elfogadja a természetes öregedést.

Sminkje kiemelte gyönyörű vonásait anélkül, hogy elrontotta volna szépségét, és „új arcot” varázsolt volna belőle. A sztár ikonikus megjelenését ízléses ékszerekkel egészítette ki a Pomellato-tól.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO