„A pletykák igazak voltak!” Schwarzenegger bemutatja új barátnőjét, és mindenki ugyanazt mondja

Rejtett paparazzók filmezték le a 7️⃣6️⃣ éves Schwarzeneggert, amint egy fiatal szőke lánnyal csókolózik! 🫣🫢 „Úgy néz ki, mint egy diáklány!”, „Nincs szégyene” és hasonló kommentek érték a legendás színészt és testépítőt! 💬 A rajongók zavartan hunyták be a szemüket a szenzációs fotók láttán, melyeket ebben a cikkben találsz! 👇

Valami olyasmi lett, mint egy tendencia, hogy az idős és híres hírességek, főleg a férfiak, a koruknál jóval fiatalabb nőket választanak, és romantikus kapcsolatba kerülnek velük. Mai cikkünk Schwarzeneggerről szól, aki nem tudott elmenekülni a kíváncsi paparazzók elől. A fotósok nem hagyták ki a lehetőséget, és megörökítették az ikonikus filmsztárt a szerelmével.

A szőke hajú, leopárdmintás leggingsben, biciklivel közlekedő lány elrabolta napjaink egyik legfőbb agglegényének szívét. Nagy korkülönbségük azonban viták tárgyává válva őrjöngést okozott. Egyesek furcsának találták kapcsolatukat, mások örültek, hogy a férfi végre megtalálta a boldogságot.

„Valószínűleg húszéves lehet! Micsoda szégyen!”, „Menj, csináld meg a házi feladatod, kislány!”, „És mit talált benne? Semmi különöset”, „76 éves, de még mindig új románcokat keres. Nevetséges!”, „A világ a feje tetejére állt”, „Új szemek kellenek, amelyek ezt nem látták”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO