„Zsíros görbék, narancsbőr és narancsbőr!” Ashley Graham reagált a kritikára, és megmutatta bikinis testét

A 9️⃣0️⃣ kilós modell bikiniben mutatta meg magát, és ezt nem mindenki hajlandó látni! 😱🤮 „Igen, 90 kiló vagyok, de bárkit megkaphatok, akit csak akarok!” 😉 Apró, kétrészes fürdőruhát vett fel, és nem hagyott teret a fantáziának! ❤️‍🔥🤤 Nézd meg a plus size modell pikáns fotóit ebben a cikkben! 👇

A népszerű plus-size modell neve az egész világon ismert. Ő Ashley Graham, és ő a testpozitivitás híve. Azon kevesek közé tartozik, akik új korszakot indítottak a modellszakmában, és bebizonyította, hogy a testalkat nem dönt el semmit. Meggyőződése, hogy a plus size embereknek is meg kell kapniuk a helyüket a divatban.

Nemrég reagált a kritikákra, és egy feltáró bikiniben mutatkozott, ami kiemelte a testét. A modell azt bizonygatja, hogy bár 90 kilót nyom, könnyedén elrabolja bármelyik jóképű férfi szívét, és ebben valóban van némi igazság.

„Hívta valaki ikonnak?”, „Nem egy nő, hanem egy istennő!”, „Hogy tudnám levenni a szemem erről a bombázóról?”, „A férje a legszerencsésebb férfi a bolygónkon!”, „Még a fiatal és vékony lányoknak sincs ennyi önbizalmuk”.

„Miért találják őt olyan sokan vonzónak? Semmi más, csak zsír és narancsbőr!”, „Nem látok itt semmi szépet”, „Mára elég volt az internetből!”, „Ideje összeszedni magad és lefogyni!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO