Anyám génjei azt mondták: „Viszlát!” Ez történt Klum és Seal négy gyermekével

Férje Seal volt 9️⃣ éveken keresztül, akivel közös gyermekei voltak 4️⃣! 😮 Paparazzók lefilmezték a szupermodellt a felnőtt gyerekeivel, és íme, itt vannak! 🧐 📸 Ki vigyáz rájuk és vajon örökölték-e apjuk bőrszínét? 🤔 Még több – olvasd el a cikket! 👇

Aki nem tudná, H. Klum korábban a népszerű és sikeres énekes Seal felesége volt. Házasságuk 9 évig tartott, és képzeld csak el a rajongóik meglepetését, amikor az ikonikus pár bejelentette a szakításukat, így milliók nem hittek többé az igaz szerelemben.

Érdemes megemlíteni, hogy házaséletük alatt három gyermeket köszöntöttek, akik örömmel és boldogsággal töltötték meg az életüket. Az énekesnő a volt párjától született lányának mostohaapja lett, és ugyanúgy bánt vele, ahogyan ő is. Egyformán szerette őket, és mindegyikük iránt elkötelezett volt.

„Az apa génjei dominálnak”, „Szegény Heidi, a gyerekei egyáltalán nem hasonlítanak rá!”, „Soha nem fogom kitalálni, hogy Klum gyerekei!”, „Vajon hogy bánik velük a modell új férje?”, „A lánya az egyetlen, aki átvette az anyja bőrszínét”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO