„Angyali szépségű leendő szupermodell”: Cruise színész és Katie Holmes imádnivaló lánya 16 éves lett.

Ismerd meg Cruise színész és Katie Holmes bájos 16 éves örökösnőjét 😍

Nem kell megemlíteni, hogy a gyerekek határtalan örömmel töltik meg megterhelő és monoton életünket, és őszinte mosolyukkal és imádnivaló gesztusaikkal izgatottá és boldoggá tesznek bennünket. Meg kell azonban jegyezni, hogy az általánosan elismert hírességek és legendás emberek örökösei valójában abszolút mindenki figyelmét felhívják magukra, hiszen az emberek nagy érdeklődést tanúsítanak életük és tevékenységük iránt.

Most az ikonikus hollywoodi színész T. Cruise és K. Holmes bájos és abszolút imádnivaló örökösnőjéről fogunk mesélni. Érdemes megemlíteni, hogy lányuk áprilisban már 16 éves lett, kellemesen meglepve mindenkit angyali szépségével.

Néha úgy tűnik, mintha csak a napokban tartotta volna kezében pici lányát a legendás filmsztár, holott mostanra már felnőtt és milliók imádják.

Mondani sem kell, hogy Suri nemcsak édesanyja bájos és gyönyörű külsejét, hanem gesztusait, mimikáját és modorát is örökölte. Annyira hasonlít az édesanyjára, hogy egyesek még azt is mondják rájuk, hogy „két borsó egy hüvelyben”.

Meg kell jegyezni, hogy Suri egyáltalán nem problémás gyerek. A tinédzser lány nyitott szívű, kreatív és önálló személyiség.

Azonban miután elvált Holmes-tól, Cruise, ha hiszik, ha nem, csak egyszer látta a lányát. Ez akkor volt, amikor úgy döntött, hogy meglátogatja apja londoni otthonát.

Oszd meg a véleményed Cruise lányáról, Suriról!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO