„Méltósággal és méltósággal öregedett meg!” Így néz ki és így él Sophia Loren 60 évvel karrierje csúcspontja után

Még a 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s a férfiak megőrültek érte! 💘🫠 Az egyik legikonikusabb nő, aki valaha is megjelent a filmvásznon, tagadhatatlanul Sophia Loren! 💯 Akár hiszed, akár nem, ő már közeledik a 9️⃣0️⃣! 😱🧐 A rajongók alig ismerték fel a számtalan ráncot és vastagkeretes szemüveget viselő színésznőt! 🤔 A legújabb fotóit – lásd a cikkben! 👇

S. Loren jelentős hozzájárulását és nagyszerű pályafutását aligha lehet túlbecsülni. Mint az egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb nő, aki valaha is megjelent a képernyőnkön, hihetetlen tehetségével, karizmájával és kivételes nőiességével Olaszország első számú hírességévé vált.

Azonban évek teltek el, és csak ritkán jelenik meg a reflektorfényben. Körülbelül 6 évtized telt el színésznőként cseperedő karrierjének csúcspontja óta, és azt mondani, hogy a prominens filmcsillag a felismerhetetlenségig fejlődött, nem mondhatni. A fiatal szépségből mára szemüveges, ráncos, remegő kezű nyugdíjas lett.

Az utóbbi időben a kamerák lencséi egy étteremben, fehér szmokingban örökítették meg a mozióriást. Az öltözék tökéletesen kiemelte ápolt alakját, és még több bájt és eleganciát kölcsönzött képének. Bár idős és legyengült, még mindig lelkesnek, karizmatikusnak tűnt, és teljes mértékben részt vett a beszélgetésben.

„Az öregedés az ikonoknak is jár!”, „Irigyeljük csendben! Messze nem minden 89 éves nő néz ki ilyen jól”, „Az idő senkit sem kímél”, „A méltósággal való öregedés így néz ki!”, „Meddig aludtam?”, „Ő mindig a stílus ikonja marad”, „Még 89 évesen is könnyedén lenyűgöző”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO