„Mit talált benne?” Így reagál Pierce Brosnan a feleségét ért kritikákra

A rajongók nem értik, miért pont őt választotta Brosnan, de az archív fotóiról kiderül az ok! 😮 Az emberek folyton „csúnyának” és „csúnyának” nevezik, de a férfi szerint ő az ideálja! 💘💯 Nézd meg Keelyt fiatalon még karcsú lányként ebben a cikkben! 👇

Ami a hollywoodi népszerű figurákat illeti, az emberek elvárják, hogy a szívtiprók a legszebb és legvonzóbb nőket válasszák. Ez azonban messze nem mindenkire vonatkozik, és egyesek az intelligenciát, a jószívűséget és a karizmát helyezhetik előtérbe.

Mai cikkünk az egyik legismertebb és legmagasabban álló színészről, P. Brosnanról és feleségéről, K. Smithről szól, akivel már évtizedek óta teljesen elválaszthatatlanok. Meglepő módon még mindig nem tervezik a szakítást, és melegséggel és odaadással teli szemekkel néznek egymásra.

A képernyőn megjelenő nőcsábász imidzsével ellentétben ő egy odaadó férj és gondoskodó apa, akinek a család az első számú prioritása. Minden alkalommal, amikor a mozióriás együtt jelenik meg a feleségével, nagy feltűnést kelt.

Az egész arról szól, hogy sokan azon a véleményen vannak, hogy nem érdemli meg a filmipar egyik legkívánatosabb férfit. Szerelmük 1992-ben bontakozott ki és tart máig. Mint említik, a rajongók az ideális pár ékes példájának nevezik őket.

A házastársak két imádnivaló fiú szülei, akikre igazán büszkék. Sikerült gondoskodó környezetet teremteniük gyermekeik fejlődéséhez és szellemi fejlődéséhez.

Amikor a netezők megnézik archív fotóit, világossá válik, hogy a férfi miért szeretett bele őrülten a lányba annak idején. Még mindig tökéletesnek tartja őt, és határozottan ellenzi a fogyókúrás műtétet.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO