„A Pretty Woman nem ugyanaz!” Így néz ki és így él ma a hollywoodi legenda Roberts

Még a 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣ címen jelent meg a „Pretty Woman” Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével! 🎬😍 Több mint 2️⃣ évtized telt el, és a rajongók alig ismerik fel a főszereplőt! 😬😱 A hollywoodi sztár smink nélkül mutatta meg magát, és kiverte a biztosítékot! 🤯🤐 Nézd meg, hogyan jelenik meg Roberts a 5️⃣6️⃣ oldalon ebben a cikkben! 👇


Nagyjából 2 évtizede, hogy a legendás romantikus film a képernyőkre került, így a főszereplő színésznő és színésznő örökre a nézők szívében maradt. A nagyszerű film egyértelműen sikert aratott, és új szintre emelte karrierjüket a filmiparban. Még mindig milliók társítják ezeket a mozióriásokat a szerepeikhez.


Bármilyen meglepőnek is tűnik, Roberts már 56 éves, és úgy öregedett, mint a bor. Annak ellenére, hogy a megjelenése néhány, a korral járó változáson ment keresztül, az emberek azon a véleményen vannak, hogy tökéletesen megőrizte kivételes szépségét és jellegzetes mosolyát az évek során.


Roberts azon világhírű színésznők közé tartozik, akik elfogadják a természetes öregedést. Őt tartják az egyik legszínvonalasabb hírességnek, aki soha nem vetette alá magát semmilyen szépségjavító eljárásnak, szerény életet él, és még a gyerekeit is eltiltja a közösségi médiától.


Minden alkalommal, amikor a fotóriporterek a hollywoodi színésznőt smink nélkül kapják lencsevégre, a képek azonnal vírusszerűen terjednek, és heves viták témájává válnak. Elhagyta a kozmetikumokat, mivel meg van győződve arról, hogy az igazi szépség belül rejlik.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO