„Mit talált benne?” Így reagál Hanks a gyűlölködőkre, akik a külseje miatt kritizálják a feleségét

Az emberek petyhüdtnek nevezik a feleségét, és így reagál erre a színész! A külseje mindenhol felháborodást kelt, és nem hagyja közömbösnek az amerikai sztárt! Miért kritizálja mindenki őt, és miért gondolják sokan, hogy jobbat érdemelt volna? Nézd meg többet ebben a cikkben!


Először a Boson Buddies forgatásán futottak össze. Míg a közösségi médiában folyamatosan „petyhüdtnek” nevezik a párját, addig az amerikai filmsztár az egyik legklasszikusabb szépségű nőként jellemzi párját.


Hanks 1985-ben vette feleségül, és már több mint 30 éve elválaszthatatlan házaspárként élnek együtt. Az ikonikus házastársak már a 60-as éveikben járnak. Jelenleg két közös gyermekük van: Chet és Truman.


Érdemes hozzátenni, hogy Wilsonnál rákot diagnosztizáltak, ami még inkább megerősítette a kapcsolatukat. Később őszinte háláját fejezte ki férjének a rendíthetetlen támogatásáért.


Mindig igyekszik támogatni feleségét, ha az kritikával szembesül. Soha nem szűnik meg kifejezni elkötelezettségét, odaadását és olthatatlan szeretetét felesége iránt. Rita.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO