„A Pretty Woman fiatalabb változata!” Roberts és Moder lánya ritka nyilvános szereplést vállal

A 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ címen Roberts és Moder üdvözölte kislányát! 😍 Elteltek az évek és a kis Hazel már nem a régi! 🧐🤔 Már magasságban is túlnőtt szülein és készen áll arra, hogy ellopja a fiúk szívét! 😉💘 A Pretty Woman megmutatta felnőtt lányát, akinek friss fotóit ebben a cikkben találod! 👇

J. Roberts és D. Moder párosát a showbiznisz legpéldásabb és legkitartóbb párosai között tartják számon. A legendás színésznő, akire leginkább a „Pretty Woman” című filmben nyújtott szerepéről emlékeznek, és férje több mint 20 éve elválaszthatatlanok, és ikreket és egy fiút köszöntöttek.

Senki sem tagadja, hogy az idő gyorsan repül! Az abszolút imádnivaló gyermekeik már felnőttek, és készen állnak arra, hogy kinőjék a szülőket. Ikerlányuk ritka nyilvános szereplést vállalt a Cannes-i fesztiválon édesapjával együtt, és mindenkit kellemesen meglepett.

Érdemes megemlíteni, hogy édesapja tehetséges koreográfusként dolgozott a Flag Day című filmben, amelyet S. Penn rendezett. Annak ellenére, hogy Mogyorónak ott nem volt szerepe, ő mégis megjelent az apjával, hogy megmutassa rendíthetetlen támogatását és elkötelezettségét.

Nagy figyelmet fordítottak magára a lányra, nem pedig az apjára. Felnőtt, és legendás édesanyja karbonmásolata lett. Meglepő hasonlóságuk senkit sem hagyott hidegen, azonnal heves viták témájává vált. Meglehetősen egyszerű, szerény, bő ruhából álló külsőben jelent meg.

A haja is közönséges lófarokba volt kötve, de az egyszerűség mögött valamiféle bonyolultság és elegancia rejtőzött.

Érdemes hozzátenni, hogy nagy vagyona és nagy sikerei ellenére Roberts továbbra is a legmélyebb földön élő hírességek közé tartozik, aki a gyermekei jólétét helyezi előtérbe, nagy szerepet vállalva nevelésükben. A hírek szerint nem engedi, hogy közösségi médiát használjanak, és amennyire csak lehet, elzárja őket a nyilvánosság szeme elől.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO