„Mint az apa, mint a lánya”: Lilibet első hivatalos fotóinak bemutatása

Örömteli alkalom a pricness Diana családjában 🎉🤩 Lilibet Diana egy éves lesz! Emlékezetes királyi születésnapi mulatság az Egyesült Királyságban! 💕🥰 Nézd meg a szívmelengető családi pillanatokat és az apukájára, Harry hercegre való tagadhatatlan hasonlóságot az első hivatalos fotókon a cikkben 👇


Június 4-én Harry herceg és Meghan Markle családjának legfiatalabb tagja, Lilibet Diana Mountbatten Windsor jelentős mérföldkőhöz érkezett – a legelső születésnapjához. Ebből a különleges alkalomból a család visszatért az Egyesült Királyságba, hogy a dédnagymamájával, II. Erzsébet királynővel, szüleivel és idősebb testvérével, Archie-val együtt szívből ünnepelhessenek.


A kezdeti habozás ellenére, hogy személyes pillanatokat osszanak meg az ünnepségről, a vendégek elsöprő öröme vezetett ahhoz, hogy Lilibet első hivatalos fotóit közzétegyék az interneten. Az ünnepségek közepette készült egyik különösen aranyos képen Lilibet a fűben ülve látható, egy gyönyörű kék ruhában, amelyet fehér fejpánt egészít ki, mosolya pedig az édesapjától, Harry hercegtől örökölt összetéveszthetetlen bájt sugározza.


Ha összehasonlítjuk Harry herceg saját gyermekkori fotóival, feltűnő a hasonlóság ugyanabban a korban, ami rávilágít a családon belüli erős genetikai kötődésre. A születésnapi összejövetel meghitt hangulatban telt, közeli családtagok és barátok vettek részt rajta, köztük Zara és Mike Tindall a gyermekeikkel, akik mindannyian csatlakoztak az ünnepséghez, amelynek keretében arcfestés volt a gyerekeknek, és egy neves londoni pék egyedi tortája.


Bár Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekeik is a meghívottak között voltak, a királynő platina évfordulós eseményeihez kapcsolódó elfoglaltságaik miatt nem tudtak részt venni a rendezvényen. Sussex hercege és hercegnéje gyermekeikkel együtt megragadta az alkalmat, hogy szintén részt vegyen a királynő történelmi évfordulójának ünneplésében, mielőtt visszatértek kaliforniai Montecito otthonukba.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO