„Még nem döntöttem el, hogy milyen irányultságú leszek!” Vitát kavar, hogy hogyan néz ki a zenész Sting lánya, Eliot

Jobb, ha leülsz, amikor meglátod Sting lányát, aki azt állítja, hogy nem bináris személy! 😬😱 Az angol énekes megmutatta örökösnőjét és ezzel felháborodást keltett a rajongók körében! 🧐🤯 Messze nem mindenki áll készen arra, hogy lássa, hogy néz ki most Eliot, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben találod! 👇


Az olaszországi Pisában született Eliot Sumner a legfiatalabb Sting hat gyermeke közül. Mielőtt elkezdett volna nagy érdeklődést mutatni a zene iránt, a gyerek kezdetben arról álmodott, hogy szakács lesz. A zene iránti szenvedélye azonban a gyermek 4 éves korában kapott első gitárjával virágzott ki.


A személyes identitás megalapozását keresve Eliot az I Blame Coco álnevet választotta „The Constant” című debütáló albumához, amelyet Sting gyermeke 19 éves korában adott ki. Eliotnak így sikerült kijelölnie saját helyét a szórakoztatóiparban, ami segített nekik kilépni a legendás apa árnyékából.


Az Eliot a Vaal DJ álnév alatt felfedezte a techno színteret, és megmutatta sokoldalúságát és nagy tehetségét. Saját nevük Eliot Sumner 2016-ban jelent meg az „Information” című albumukkal. Az éneklés mellett Eliot a színészetben is kipróbálta magát, és szerepelt a „Veled és nélküled” és a „Stardust” című filmekben.


Egyik legutóbbi projektje a „Ripley” című sorozatban volt, amely P. Highsmith klasszikus pszichológiai thrillerének adaptációja. Ez volt 2015-ben, amikor Eliot coming outolt leszbikusnak, kapcsolatba kerülve L. Von Alten modellel és F. Herbert társasági nővel. Helyénvaló Eliotot „ők” néven emlegetni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO