„Szépségből idegenné vált!” Így nézett ki Versace a plasztikai műtéti utazás előtt

A legtöbben úgy ismerik őt, mint „emberi viaszbábut”, akit többszörös műtéttel láttak, de látták már fiatalon? 😮 Akár hiszed, akár nem, nem volt mindig a plasztika megszállottja! 🫡😏 Hogy nézett ki és miért álmodott róla minden férfi? 🤔 Az archív fotókért – lásd a cikket! 👇

Napjaink egyik legsikeresebb, legkeresettebb és legbefolyásosabb divattervezője D. Versace. Csak emlékeztetőül: az ikonikus sztár egy olaszországi nagy családból származik, és már 68 éves. Már fiatal korában is szenvedélyesen foglalkozott a varrással, ami eredetileg a családjából eredt.

Édesanyja a tehetős egyénekből álló ügyfélkört látott el. Az 1970-es években Versace csatlakozott bátyjához, Giovanihoz Milánóban, aki neves divattervező volt. Donatella erőfeszítései és elszántsága végül a cég igazgatójának és vezető tervezőjének szerepét töltötte be.

A tervezőnő plasztikai utazása 2002-ben kezdődött, amikor elkezdett nagy figyelmet fordítani a külsejére, és kétségbeesetten igyekezett megőrizni fiatalságát és szépségét. A műtéteket a nyilvánosságtól való védekezésként tekintette.

Ez arra késztette, hogy naponta teljes sminket viseljen, túlzottan szoláriumozott és gyakran látogatta a szoláriumokat. Orrműtétet és egyéb szépségjavító beavatkozásokat végeztetett, amelyek a felismerhetetlenségig megváltoztatták őt. Ez természetesen természetellenes hatást hagyott maga után.

Hihetetlen átalakítása nem kerülte el a paparazzók figyelmét. Nem hagytak ki egy alkalmat sem, hogy megörökítsék a divattervezőt, valahányszor a reflektorfényben jelent meg. Éppen a 60. születésnapján döntött a mellnagyobbítás mellett. Drasztikusan megváltozott külseje most a közfigyelem középpontjába került.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO