„Nincs jó hír!” A Kathy Batesről szóló legfrissebb hírek mindenkit összetörtek.

A rajongók kétségbeesetten imádkozni kezdtek Kathy Batesért a legújabb hírek után! 🙏😭 Mindenki szíve megszakadt, amikor az ikonikus színésznő szomorú bejelentést tett! 💔🥺 Krónikus egészségi állapotot diagnosztizáltak nála és a támogatásunkat kéri! 😧😫 Nézd meg ebben a cikkben, mi történt vele! 👇

Aligha van olyan ember, aki legalábbis ne hallott volna K. Batesről, a világhírű és hihetetlenül tehetséges színésznőről, aki mind a filmekben, mind a televízióban nagy karriercsúcsokat és eredményeket ért el. Az általa zseniálisan alakított legendás szerepek új szintre emelték karrierjét.

Emlékeztetőül: 1970-ben költözött New Yorkba, hogy színészi karriert építsen.

„Mindig csak karakterszerepekben léptem fel. Fiatalabb koromban ez nagy problémát jelentett számomra, mert sosem tartottak elég vonzónak. Nemcsak azért volt kihívás, mert nem volt sok munka, hanem azért is, mert el kellett fogadnod, hogyan látnak téged mások”.

Senki sem tagadná, hogy a „Come Back To The Five And Dime Jimmy Dean” című filmben Stella May szerepét alakította, amiért méltán kapott nagy elismerést. Sokan emlékeznek arra is, hogy a Misery című filmben egy zavart rajongót alakított, amiért Oscar-díjat kapott.

Sokan azonban nincsenek tisztában a kiváló filmsztár életének minden aspektusával. 2003-ban petefészekrákot, majd később mellrákot diagnosztizáltak nála. Később őszintén beszélt arról, hogy nyiroködémával diagnosztizálták. Kompressziós ujjakat kellett viselnie, hogy megakadályozza a karjai feldagadását.

„Ha abba tudom hagyni a rohanást, el tudom lazítani a vállaimat, ki tudom egyenesíteni a gerincemet, mélyeket tudok lélegezni, és a feladat elvégzésének minden egyes apró pillanatára tudok koncentrálni, akkor jobban bízom abban, hogy képes vagyok együtt élni a LE-vel”.

Elismeri, hogy ezeknek a kompressziós ruhadaraboknak a viselése néha fájdalmas volt, és komoly kellemetlenségeket okozott. Bates azonban azt állítja, hogy egy betegség nem határozhatja meg, hogy ki vagy. Továbbra is a szenvedélyének él, és „nem vesz tudomást” a diagnózisról.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO