„Az öregedés az ikonoknak is szól!” Ezt tették a kor és az évek az olasz ikon Sophia Lorennel

Még a hűséges rajongók sem ismerték fel Sophia Lorent a legutóbbi kiruccanása során! 😳🤯 Az olasz szépség megtestesítője érezhetően megöregedett és őrjöngést okozott a megjelenésével! 😬😱 Az idő senkit sem kímél! 🥱 Alig tudott járni és törékenynek tűnt! 😧 Nézd meg te is ebben a cikkben! 👇

Nem meglepő, hogy S. Loren nagy hatása és pótolhatatlan szerepe évtizedeken átível. Senki sem tagadja, hogy nemcsak Olaszországban, hanem az egész világon igazi ikon. Ő volt a női szépség megtestesítője, akit minden nő irigyelt, és akibe minden férfi szerelmes volt.

   

Akár hiszik, akár nem, hamarosan közeledik a 90. életévéhez. Mintha csak tegnap lett volna, amikor a képernyőt megtisztelte jellegzetes mosolyával, felülmúlhatatlan nőiességével és karizmájával. Éppen ezért akkoriban senki sem tudott közömbös maradni iránta.

Sajnos mára a felismerhetetlenségig megöregedett. Milyen kegyetlen tud lenni néha az idő! Ráncos, remegő kezű, törékeny idős asszony lett belőle. Azonban semmi sem akadályozza meg abban, hogy ugyanaz a keresett és nagyra becsült egyéniség legyen, akinek jelentős hozzájárulását aligha lehet túlbecsülni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO