„Az ikonok még 79 évesen is ikonok maradnak!” Világítsuk meg Jacqueline Bisset sztársághoz vezető útját és magánéletét!

A Time magazin „Minden idők leglenyűgözőbb nőjének” nevezte, aki a „Nyomozó”, a „Golyó” és az „Édes utazás” című filmekben szerzett elismerést!🤩 Karrierjét 2️⃣1️⃣ évesen kezdte, és már a 7️⃣8️⃣th születésnapját ünnepelte! ⌛😯Pillantsunk vissza a régi szép időkbe és idézzük fel még egyszer, hogy milyen gyönyörű volt ebben a cikkben! 👇

A legendás nő személyazonosságát aligha fogja bárki is megkérdőjelezni. Sziporkázó karrierje mintegy 6 évtizedet ölelt fel, és közel 60 filmben szerepelt. Ahogy Jacqueline említi, egyik példaképe Jackie Bisset volt. Feltűnő zöld szemei és arccsontjai milliókat bűvöltek el.

Az 1966-os Col-de-Sac című film volt az, amelyben debütált. További ikonikus szerepei közé tartozik a „Vad orchidea”, a „Paradicsommadarak”, „A mélyben” stb.

Magánélete is megérdemli a kiemelt figyelmet. A pletykák szerint rövid viszonyt folytatott S. McQueennel. Az ikonikus színésznőnek hosszú távú kapcsolata volt M. Sarrazin színésszel, A. Godunov balett-táncossal és V. Perez színésszel.

„Volt néhány igazán érdekes férfi az életemben”. Bár a sztár „túlságosan független volt ahhoz, hogy csak egy mellett elkötelezze magát”.

Mondhatni, hogy örökké ismert név a szakmában. Most már 79 éves, és korához képest még mindig lenyűgözően és elképesztően néz ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO