„Próbálom kitalálni, hogy mi vagyok…” Viták tárgya lett, hogyan néz ki a zenész Sting lánya

Az emberek összetévesztették Sting lányát egy erős vonású, brutális férfival! 😳🤯 A sztár megmutatta lányát, aki állítása szerint még bizonytalan az orientációját illetően! 🫢😱 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt meglátod a cikkben Eliot Sumner fotóit! 👇

Tekintettel arra, hogy Sting gyermekét „nem binárisnak” nevezi, és állítása szerint még mindig bizonytalan az orientációját illetően, helyénvaló a sztár gyermekét „ők”-nek nevezni. Az olaszországi Pisában született Eliot a legfiatalabb Sting 6 gyermeke közül. Kezdetben arról álmodott, hogy szakács lesz, de minden megváltozott, amikor Eliot felfedezte, mi az a gitár.

A debütáló album a „The Constant” volt. A sztár örököse a Vaal DJ álnév alatt felfedezte a techno színteret, sokoldalúságát és szenvedélyét fitogtatva.

Ezen kívül Eliot debütált a színészetben is, a „Veled és nélküled” és a „Stardust” című filmekben szerepelt. Ez volt 2015-ben, hogy Eliot jött ki, mint egy leszbikus megerősítette románcuk modell L. V. Alten és társasági F. Herbert.

Eliot azt állítja, hogy nincs nemi hovatartozás, és nem szabad nyomás alatt éreznünk magunkat, mert bizonytalanok vagyunk, hozzátéve, hogy mindenki ember.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO