„Jolie szíve összetört!” Shiloh döntése, hogy az apjával éljen, kétségbe ejtette a hollywoodi színésznőt.

Jolie „nehéz” lánya a 1️⃣8️⃣ és már nem akar az anyjával élni! 😟🫢 Shiloh elhagyja édesanyját és Pitthez költözik, ami éles késként érte a színésznőt! 🤯🤐 Az egyetlen dolog, amit tehet, hogy elengedi a lányt! 💔🤷‍♀️ További részletekért – lásd a cikket! 👇

A 48 éves színésznő szomorúan döbbent rá, hogy szó szerint elpazarolta az idejét, energiáját és fáradtságát a perekre és bíróságokra, hogy megpróbálja távol tartani a gyerekeit Pittől. A megtört szívű sztár megosztotta, hogy biológiai lányuk úgy döntött, az apjával él.

Az már nem titok, hogy Shiloh jelenleg az önkeresés útján van. Gyakran változtatja tetőtől talpig az arculatát, és mostanában kopasz fejjel és fiús stílusban mutatkozik. Úgy vélik, hogy Pitt és Shiloh között sokkal több a közös vonás, így a lány jobban fogja érezni magát mellette.

„Soha nem ismertem bonyolultabb és manipulatívabb anyát, mint Jolie!”, „Félek, hogy ennek nem lesz jó vége”, „Aligha menne el egy jó anyától…”, „A gyerekek mindent megérznek, és nem lehet őket szavakkal becsapni”, „Ők voltak az egyik legkitartóbb pár”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO