„Egy leendő szupermodell nő fel!” Így néz ki John Travolta és a néhai Kelly Preston fia

Felesége figyelmen kívül hagyta az orvosok figyelmeztetéseit, és fiuknak életet adott 4️⃣7️⃣!👏 A 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣ címen John Travolta családja üdvözölte Benjamint! 😍👨‍👩‍👦 évek teltek el, és kis szívtipró lett belőle! 🫠💘 Nézd meg a kisfiúról készült exkluzív fotókat ebben a cikkben és próbálj meg nem beleszeretni! 👇

Még 1989-ben, a „Szakértők” című film meghallgatásán keresztezték egymást J. Travolta és K. Preston útjai. Két év múlva összeházasodtak, és három gyermekkel lettek megáldva. Kétségtelenül a legkitartóbb és legpéldásabb párok közé tartoztak.

Travolta nagyra becsülte apaszerepét, aki 2002-ben a „Párizsból szerelemmel” című film forgatása során osztotta meg gondolatait. Kifejezte gyermekei iránti érzelmeinek mélységét, különösen Jett iránt, aki tragikus módon 14 évesen hunyt el egy rohamot követően, amely egy fürdőszobában történt halálos balesethez vezetett.

Korábban kétéves korában Kawasaki-kórt diagnosztizáltak nála, ami artériás gyulladáshoz vezetett, és növelte a szív szövődményeinek kockázatát. 2000-ben született meg Ella, a lányuk, aki kibővítette a családjukat, és csak örömet és boldogságot hozott.

Érdekes módon Kelly újra terhes lett, de már 47 évesen. Nem hallgatott az orvosok tanácsaira és figyelmeztetéseire, mivel eltökélt volt a szülés mellett. A család 2010-ben fogadta be Benjamint, ami új célt és örömöt hozott.

Az ő érkezése nyugalmat és harmóniát hozott a családba. Azonban újabb tragédia történt, amikor Kelly 2017-ben mellrák következtében elhunyt. Travolta felkarolta az egyedülálló szülőséget. Így néz ki ma Benjamin!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO