Egy egyedülálló anya a legcsodálatosabb hellyé varázsolja romos lakását, és internetes sztárrá válik

Mindenki kinevetett, amikor elvált, egyedülálló anyukaként vettem egy kopott lakást, de nem ismerték a terveimet! 😉🤌 Az idő eltelt és nyoma sem maradt az egykori „szemétdombnak”! 🤩 Helyette egy csodálatos háromszobás lakást kaptam, amiről mindenki álmodik! 🤫🔥 Az előtte-utána fotókért – lásd a cikket! 👇

Mai érdekes cikkünk egy elvált nőről szól, aki úgy döntött, hogy mindent a nulláról kezd, és vállalja a kockázatot. Mások tanácsai és hitetlenkedése ellenére nem vesztegette az időt és vett egy kopott lakást, amelynek alapterülete 60 négyzetméter.

Az állapota sok kívánnivalót hagyott maga után, de ez nem állította meg, és „hű maradt” az elhatározásához. Az omladozó falak, a levert padló és az életkörülmények hiánya teljesen egyértelművé tette számára, hogy erőfeszítéseket kell tennie, és a lelkét, szívét bele kell öntenie a felújítási projektbe.

A végeredmény mindenkit szóhoz sem jutott. A konyhai garnitúra homlokzatának szürke és kék színét választották, ami még több kényelmet és melegséget adott a belső térnek. A konyhában egy aranyos kis étkezőasztal is helyet kapott az anyuka és lánya számára. A többi helyiség felújítása még folyamatban van.

Már most megmutatta, hogy egy leromlott állapotú lakást is nagyon is lehet lenyűgöző és kényelmes élettérré varázsolni, akár egy egyedülálló anyuka számára is.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO