„Egy kerekesszékben, teljesen feketében!” Ez történt azzal a nővel, aki ellopta John Lennon szívét.

Lennon elborzadna, ha látná múzsáját a mostani fotókon! 🥶😬 Paparazzók örökítették meg a „The Beatles” alapítójának párját, és ezzel felháborodást keltettek a rajongók körében! 🎥🤯 Yoko már 9️⃣0️⃣ és a felismerhetetlenségig öregedett! 👩‍🦰➡️👵 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan néz ki most! 👇

Az egyik zenei legenda és párja több mint egy évtizeden keresztül abszolút elválaszthatatlanok voltak. Semmi más nem tudta őket szétválasztani, csak a bálvány halála. Ahogy a „The Beatles” alapítója említette, ő és Yoko egy és ugyanazon a lelkületen osztoztak.

Akár hiszed, akár nem, Yoko már 90 éves lett, és a felismerhetetlenségig megváltozott. A fotóriporterek nem hagyták ki a pillanatot, és lefilmezték őt nyilvánosan, kerekesszékben. A botrányos lesifotók azonnal vírusszerűen terjedtek, és mindenkit felkeltették az érdeklődést.

„És mit talált benne?”, „A japán nőket kortalannak nevezik, és ennek valójában megvan az oka”, „Mit gondolna, ha most láthatná? Érdekes…”, „Valójában jól néz ki egy 90 éves nőhöz képest. Miről beszélnek ezek az emberek?”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO