„Nagymama melltartó nélkül!” Keanu Reevest feleségével együtt kapták lencsevégre, aki melltartó nélkül szégyenítette meg magát

„Mint a nagymamája, micsoda össze nem illő pár!” 🧔🏻👵🏻 Hogy engedhette meg a szerény Keanu, hogy a felesége így elmenjen? 😨 Reeves felesége fehérnemű nélküli szaténruhát viselt 👗❌🩱 A ruha felfedte az ősz hajú nő testét, amitől a színész nyilvánosan elpirult 🥵🤦🏻‍♂️ Szégyenteljes fotók itt 👇🏻

Keanu Reeves választottja, az 50 éves amerikai művésznő az öregedés természetes útját választja. Szinte egyáltalán nem visel sminket, és nem rejti el őszülő haját. A hollywoodi színész szívét úgy nyerte el, hogy közben megőrizte természetességét.

A színész a kedvesével forgatott, aki egy melltartó nélküli szaténruhát választott, hogy elhagyja a házat, meglepve a rajongókat váratlan stílusával. Sokan kezdték megvitatni a nem szokványos női képet.

Senki sem számított arra, hogy Reeves szerény menyasszonya ilyen stílusban jelenik meg a nyilvánosság előtt. „Micsoda meglepetés”, „Bájos és kifinomult”, „Mint Keanu nagymamája”, „Nem egy ideális párosítás” – írták Keanu rajongói.

„Miért választott ilyen ruhát? Ha már ilyen merészen választott, akkor miért nem változtatott a hajszínén?” – jegyzik meg az internetezők. Kérünk, oszd meg gondolataidat a hozzászólásokban ehhez a párhoz.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO