„Erre képesek a drogok és az alkohol!” Heather Locklear nemrégiben történt outingje reakciókat váltott ki.

A járókelők elborzadtak, amikor a 6️⃣0️⃣ éves Lockleart nyilvánosan látták! 😱😬 Az egykor kívánatos és magával ragadó színésznő teljesen felismerhetetlennek tűnik a rajongói szemében! 🫣🤐 A kamerák ennyi év után titokban örökítették meg a filmsztárt, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Nemrég fotóriporterek örökítették meg H. Locklear amerikai színésznőt a kaliforniai Calabasasban. Ápolatlan külseje, duzzadt arca és megereszkedett bőre nagy csalódást okozott mindenkinek. Kutyájával, Misterrel együtt örökítették meg, és élénk időben élvezte a kellemes sétát.

Ami olyan dolgokat érint, amiről a legtöbb rajongója nem tud, állítólag ártatlannak vallotta magát a sorozatos testi sértés vádjában, és 30 napos büntetést kapott, amit egy rehabilitációs intézetben kell letöltenie. Bár a vérében nem találtak tiltott anyagokat vagy alkoholt, egy ittas vezetés vétségével vádolták meg.

A rendőrség és a mentősök 2008 márciusában mentek ki az otthonához, miután egy magát orvosának kiadó telefonáló felhívta a 911-et, és arról biztosította, hogy öngyilkos akar lenni. Túladagolva találtak rá a kábítószerre.

Aki nem tudná, 1980-ban debütált a tévében egy ChiPs epizódban, majd Sammy Jo Carringtonként csatlakozott a Dinasztia szereplőihez. Mivel eljegyzési gyűrű nélkül látták, a hírek szerint Chris Heisser és ő szakítottak.

Az ikonikus színésznő 1994 és 2004 között Richie Sambora, a Motley Crue zenészének felesége volt. Ezután Jack Wagner lett a hosszú távú partnere. Alig egy évvel a házasságuk után a házastársak bejelentették a szakításukat.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO