„Anya és lánya fehérneműben!” Heidi Klum és lánya egy őszinte fotózáson vettek részt, és ezzel vitát váltottak ki

„19 évesen már a házas férfiak szívét lopja el!” 👀❤️‍🔥 rajongók kritizálták Heidit, amiért hagyta, hogy lánya ruha nélkül jelenjen meg a kamerák előtt 📷👙 Anya és lánya teljesen elvesztették szégyenérzetüket 🙅🏻‍♀️ Pikáns fotóikat lásd itt ⬇️

A híres német modell, Heidi Klum és 19 éves lánya, Leni lettek a népszerű fehérneműmárka, az Intimissimi új reklámkampányának arcai. A projektben való részvételükről készült képek vitát és meglepetést váltottak ki minden rajongó körében.

Heidi a közösségi médiában osztott meg fotókat a fotózásról. A képeken egy égszínkék, fehér csipkével díszített fehérnemű szettet viselt. Lánya egy ropogós fehér szettet választott szaténblúzzal, hogy elegáns és kifinomult megjelenést biztosítson.

A rajongók egy része örömét fejezte ki a fotózáson, ennek ellenére akadtak olyanok is, akik kritizálták Heidi Klumot, amiért megengedte lányának, hogy ilyen módon jelenjen meg a kamera előtt. Ők annak a véleményüknek adtak hangot, hogy az ilyen képek szégyent okoznak.

Egyesek a lány magasságát vitatják, ami mindössze 164 cm. Biztosak benne, hogy híres édesanyja nélkül nem tudott volna sikereket elérni a modellszakmában. Ön mit gondol erről?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO