„Ez egy igazi szerető férj!” Pierce Brosnan olyan ajándékot adott a feleségének, amiről az egész internet beszél

„A feleség 60. születésnapja tiszteletére fantasztikus ajándékot készített!” 😍 A rajongók hitetlenkedve fogadták, amikor meglátták Brosnan ajándékát 220 kilós feleségének 😲🥰 Tényleg hihetetlen, lásd a cikkben ⬇️⬇️⬇️

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith szerelmi története igazi inspiráció a világ összes párja számára. Brosnan mindig elmondja a feleségének, hogy nagyon szereti és nagyra értékeli őt. A pár állítja, hogy a sűrű időbeosztásuk ellenére mindig találnak időt a kommunikációra. „Imádom az energiáját. Olyan ereje van, ami nélkül nem tudnám túlélni” – mondja Brosnan.

A fotó képaláírásába azt írta: „Hatvan rózsa az én barna szemű lányomnak a 60. születésnapján.”․ Keely a közösségi médiában több fotót is megosztott az esküvői szertartásról a 22. házassági évfordulója tiszteletére.

Brosnan először Sandra Harris színésznőt vette feleségül, aki 1991-ben halt meg rákban. Sajnos a lánya is ebbe a betegségbe halt bele. Ezután vette feleségül Keelyt, aki Brosnan előző házasságából született gyermekeinek csodálatos édesanyja lett. Keelyvel két fia van. Mit lehet mondani ennek a párnak a gyönyörű szerelméről?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO