„Egy csókos ajkú randi után!” Bellucci szégyenteljes pillanatképei mindenhol címlapokra kerülnek

A részeg Bellucci próbál kiszállni a kocsiból, ezt nem mindenki akarja látni! 😳🫣 Kamerák lencséi titokban örökítették meg az olasz színésznőt, és botrányos fotókkal keltettek feltűnést, amelyeket ebben a cikkben találsz! 👇👇👇

Az ikonikus színésznő új szerelemre lelt, és nem tervezi, hogy visszavonul. Bellucci hivatalosan is bejelentette kapcsolatát T. Burton rendezővel, akivel együtt jelent meg a vörös szőnyegen. Melegen fogták egymás kezét és szerelmesen néztek egymásra.

Új felirat kezdődött az olasz filmsztár és új párja életében. Mivel a legendás Bellucci élete és megjelenése sosem szűnt meg a figyelem középpontjában lenni, új kapcsolata azonnal beszédtéma lett.

„Ő egy másik szint. Nincs párja”, „Semmi sem tudja elrontani földöntúli szépségét, még a narancsbőr és a narancsbőr sem”, „Minden formában és alakban gyönyörű!”, „Milyen szépen néz ki az öregedés!”.

Bár külseje számos, a korral járó változáson ment keresztül, még mindig megőrzi földöntúli báját és halhatatlan kecsességét. Neve örökre a legikonikusabb sztárok közé fog tartozni, akiket a világ valaha is ismert.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO