„És ezért otthagyta a karrierjét?” Johnny Depp úgy döntött, hogy szakmát vált, ami vegyes reakciókat váltott ki

„Egyetlen lépéssel lerombolta a nagyszerű hírnevét!” 😔 Ha a rajongók aggódtak Depp furcsa külseje miatt, akkor ez a hír még meglepőbb 😲😱 Tény, hogy szakmát váltott, de hogy mit választott, azt a cikkből megtudhatod👇👇👇

Nemrég vált ismertté, hogy Johnny Depp színész az angol külvárosba költözött. Nem titok, hogy rajongói aggódtak a külseje miatt, de ez az információ még jobban meglepte őket. Johnny ugyanis szakmát váltott és kocsmáros lett.

A Checkers Inn pub tulajdonosa Paul Hollywood, a Best Baker című brit szakácsműsor házigazdája․ A pub ára egymillió font (=1,2 millió euró).
Ennek következtében a lakók arra panaszkodnak, hogy a kocsma drága létesítmény lett. Mi azonban azt szeretnénk mondani, hogy egy ilyen vásárlás rossz ötlet volt. Először is, Depp az 1990-es évek elején nyitotta meg a Viper Roomot Los Angelesben.

Ez a hely gyorsan népszerűvé vált, és sok híresség, például Keanu Reeves és Brad Pitt is gyakrabban megfordult ott. Történt azonban, hogy a hely rossz hírnévre tett szert․ Mindez azután történt, hogy 1993-ban a 23 éves River Phoenix túladagolásban meghalt a Viper Room előtt. A közelmúltig Depp is sokat fogyasztott alkoholt és illegális szereket.

Amber Heard a tárgyaláson beszélt az alkohol hatása alatt tanúsított viselkedéséről. A színész azonban minden erőszakos esetet tagadott, de arról nem beszélt, hogy szenvedélybetegségben szenvedne.
Úgy tűnik, ezúttal is sok probléma vár rá a saját kocsmájában.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO