„A csupasz lábak úgy néznek ki, mint a gyufa”: hogyan változtatták meg az évek az 1990-es évek Pamela Anderson keresett modelljét

Régen szép volt, de sajnos már nem az 😢😓

Pamela Anderson mindig is reflektorfényben volt az 1990-es évek népszerű színésznői és modelljei között.

Mindig is meghódított minden férfit a szépségével, ami sajnos már nem létezik. Pamela nem tündökölt szép külsővel, de ennek ellenére valamiért ő lett a 90-es évek legkeresettebb modellje.

A Baywatch után népszerűvé vált. Fiatal volt, és gyönyörű, hibátlan alakja volt. De nem titok, hogy Anderson gyakran járt plasztikai sebészhez. Pamela keble sok műtéten esett át.

Az első műtétjét 1994-ben végezték el, ami után rendszeresen és gyorsan cserélte az implantátumokat. Ezután pedig kiderült, hogy telt mellei lettek a fő „jellegzetessége”, és ez a mai napig így van.

Pamela az elmúlt 10 évben mindent megtett azért, hogy megszabaduljon a közönséges megbélyegzéstől, és úgy tűnik, sikerrel is jár. Most már szerényebben öltözködik, zárt, a korának megfelelőbb ruhákat visel.

Nem minden Pameláról készült kép tekinthető elegánsnak. A Versace show előtt egy egyedi fekete ruhát választott.

Pamela egy dekoratív karácsonyfadíszből, fekete szoknyából és fekete garbóból készült fekete ruhát használt! De úgy nézett ki, mint egy varjú. Senki sem gondolta volna, hogy a fekete színt karácsonyfadíszekkel párosítja majd a megjelenése részeként.

A közönségnek eleinte nem igazán tetszett Anderson képe, és viccelődni kezdtek a ruhán. De sokan megértették, hogy látványosan nézett ki ezen a képen.

Neked is tetszett a ruhája? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO