„Mindenkinek elakadt a szava!”: Így néz ki a 70 éves Madonna szűrők és retusálás nélkül

Nem fogsz hinni a szemednek, ha meglátod, hogy néz ki Madonna a való életben 😲🧐

Mint láthatjuk, Madonna még mindig kétségbeesetten igyekszik ugyanaz a gyönyörű és vonzó nő maradni, aki volt. Ennek érdekében mindent megtesz, beleértve a műtéteket, a szépségápolási eljárásokat, valamint a retusálást és a szűrőket.

Sokaknak feltűnt, hogy megszállottja a külsejének, és úgy tűnik, életcélja az örök fiatalság és szépség. Nem gondolkodik kétszer sem, hogy merész és felháborító ruhákban, miniszoknyákban, sőt, még árulkodó fehérneműben is megmutassa magát.

Bármennyire is igyekszik fenntartani ezt a „tökéletes” képet, a kora amúgy is meglátszik rajta. A retusálás nélküli paparazzi fotókon valódi arca ráncokkal és egyéb tökéletlenségekkel fedezhető fel.

Legutóbb egy saját könyvének szentelt partira érkezése közben kapták lencsevégre, és a paparazzók nem hagyták ki a lehetőséget, hogy elkapják a „megfelelő” pillanatot.

Fűszeres fűzője, hálós harisnyája és fekete blézere ott mindenki figyelmét magára vonta. Sokaknak feltűnt, hogy megereszkedett a bőre és mély ráncai vannak. Teljesen egyértelművé vált, hogy a való életben való megjelenése nagyban különbözik az Instagramon látottaktól.

Sokan ironikusan azt mondták, hogy nagyon igyekszik fiatalnak maradni. „Egy nagyi, aki nem hajlandó öregedni!”, „Meddig aludtam?”, „Nem hiszek a szememnek. Ez ugyanaz a nő?”, „Közösségi média vs. valóság”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO