„Itt a szívtipró a drogok és az alkohol után!”: Csalódást okozott, ahogy Furlong megváltozott

Ezt tették az illegális drogok és az alkohol a Terminátor jóképű fiújával! 🤭😬 A rajongók alig ismerték fel kedvenc színészüket! 😱💔

Bármilyen meglepőnek is tűnik, a Terminátor sztárja már 46 éves. Tinédzserként milliók szívét hódította meg jóképűségével, vonzerejével és kisugárzásával, amivel az 1990-es évek egyik legkeresettebb kiscsillagává tette magát.

Most, hogy az emberek ránéznek, nehéz elhinni, hogy ő ugyanaz a vonzó színész. Emlékeztetőül szolgál arra, hogy még a hírességeknek is abszolút joguk van ahhoz, hogy meghízzanak, elveszítsék sármjukat és elkezdjenek önmagukért élni.

Szerencsétlenségére rossz utat választott, és illegális drogokat kezdett el használni. Mindez a külsejével is így járt. Az, ahogyan megváltozott, mindenkit nagy meglepetésként ért.

Legutóbbi botrányos fotói azonnal nagy port kavartak. A rajongók határozottan nem akarták elhinni, hogy ez a csúnya és túlsúlyos férfi a népszerű filmsztár. Azt mondani, hogy a rajongók szóhoz sem jutottak, tulajdonképpen semmit sem jelent.

Neked hogy tetszett a mostani megjelenése?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO