„A vékony srác már felépült”: így néz ki és mit csinál Tom Cruise és Nicole Kidman fia

Régebben egy sima, karcsú és fitt fickó volt 🧐

A híres gyönyörű pár, Nicole Kidman és Tom Cruise 1990-ben házasodott össze. Nagyon romantikus párnak számítottak, de úgy alakult, hogy 2001-ben szakítottak.

Két örökbefogadott gyermekük van: a lány most 28 éves, a fiú pedig 26 éves. Híres szüleikkel ellentétben ők nem élnek nyilvános életet, és gyakorlatilag nincs róluk fotó az interneten.

Nemrég Conor posztolt egy fotót az Instagram-oldalára. Azelőtt nem szeretett semmit sem közzétenni, a feliratkozói nagyon meglepődtek, mennyire megváltozott. Korábban ő volt a karcsú és fitt srác.

Most Conornak sűrű szakálla van, túlsúlyt szedett fel, és még idősebbnek is néz ki, mint az apja. Örökbefogadó szülei szakítottak, amikor ő 6 éves volt. Az apának és az anyának egyenlő joga van a gyerekekkel való kapcsolattartásra, de Nicole Ausztráliába ment. A fiú és a lánya Tomnál maradt Kaliforniában.

Conor most Nicole-lal él párkapcsolatban, de a gyerekek nagyon közel állnak az apjukhoz. Több filmben is láthatjuk őt különböző szerepekben. Aztán rájött, hogy a színészi karrier nem az ő útja.

Ekkor döntött úgy, hogy DJ-ként dolgozik, de 2016-ban befejezte ezt a karriert.

Conor 2019-ben feleségül vett egy olasz lányt, az Egyesült Államok Florida államában élnek.

A férfi a családi életnek szentelte magát, de azt nem tudni, hogy jelenleg kinek dolgozik. Ha megnézzük a közösségi oldalait, nagyon szeret horgászni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO