„Csúnya” Auggie felnőtt! Ez történt a fiatal színésszel, Jacob Tremblay-vel.

Igen, ez Auggie a 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ „Wonder” című filmből, amely minden néző szívét összetörte! 💔 Egy ritka betegséggel és egyedi kinézettel rendelkező kisfiú életét követte nyomon!😓 A karaktert Jacob Tremblay alakította, aki már felnőtt! 🧐😍 Készülj fel a meglepetésre, ha megnézed az új fotóit ebben a cikkben! 👇

A még mindig zsenge korában lévő tehetséges színész nagy közönséget bűvölt el Auggie Pullman legendás alakításával a sikerfilmben, amely 2017-ben díszítette a képernyőket. Ez új szintre emelte a színész karrierjét, és kiváló színészi képességei a legmagasabb osztályzatokat kapták.

Ami a kulisszák mögötti valóságot illeti, Tremblay-nek órákat kellett a sminkszékben töltenie, hogy „át tudjanak változni” a karakterré. További figyelemre méltó szerepei közé tartozik a „Good Boys” és a „Doctor Sleep” című filmekben. Jacob eddig körülbelül 50 projektben dolgozott, és nem tervezi, hogy abbahagyja.

A fiúból igazi szívtipró lett, sőt sokan meg vannak győződve arról, hogy a modellkedésben is nagy magasságokat és sikereket érhetett volna el. Már 16 évesen olyan egyedi vonásokkal rendelkezik, amelyek senkit sem hagynak hidegen.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO