„Két lenyűgöző nő egy sétán”. Miley Cyrus édesanyja fiatalabbnak tűnik, mint híres lánya

Úgy néznek ki, mint a társaik 🧐🥰

A most 28 éves Miley Cyrus és 54 éves édesanyja, Leticia az utóbbi időben mindenki figyelmét magára vonta. Miley csodálja édesanyja sokoldalú tehetségét, aki anyaként, producerként, belsőépítészként és stílusikonnak dacol a korával és hihetetlen vagányságot sugároz.

Legutóbbi közös kiruccanásuk során nehéz eldönteni, hogy ki a fiatalabb, hiszen Miley és Letizia is úgy néz ki, mintha testvérek lennének. Letizia trendi farmerben, nyomott fehér pólóban és laza szőke hajjal, élénk, fiatalos hangulatot áraszt.

Egyes találgatások szerint Letizia több plasztikai műtéten is áteshetett szépségének megőrzése érdekében, ami kétségeket ébreszt a természetességével kapcsolatban.

Letizia azonban tagadja ezeket az állításokat. Az viszont egyértelmű, hogy aktív életmódot folytat és jógázik, ami segít karcsú alakjának megőrzésében. 170 centiméteres magasságával körülbelül 120 kilót nyom.

Mit gondolsz a Miley Cyrusról és édesanyjáról készült közös fotóról? Tényleg úgy néznek ki, mintha egyenrangú társaik lennének, nem igaz?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO