„Az volt az álma, hogy ő legyen a legnehezebb nő a Földön!” Ez történt a 680 kilós amerikai nővel

Emlékszel arra a nőre, aki 6️⃣8️⃣0️⃣ fontot nyomott és arról álmodott, hogy ő lesz a világ legnehezebbje? 🤔🧐 Rengeteg kalóriadús ételt fogyasztott, és végül ágyhoz volt kötve! 😱😬 Mihez vezettek az erőfeszítései és hogy van ma? 😟🫢 Bővebben – lásd a cikket! 👇

Mai cikkünk Monica Riley-ról szól, akinek az álma, ha hiszed, ha nem, nem az utazás, a tengerparti ház vagy a sikeres házasság volt, hanem az, hogy ő legyen a legnehezebb ember a bolygón. Meglepő, ugye? A célját követte, és folyamatosan tonnaszámra fogyasztotta a zsíros ételeket.

Monica már fiatal kora óta küzdött a túlsúllyal. Mivel nem tudta összeszedni magát és lefogyni, elhatározta, hogy gyenge oldalát erősre fordítja, és némi előnyt kovácsol az állapotából. Sid, a férje, támogató szerepet játszott az útján.

Egy bizonyos ponton már nem tudott senki segítsége nélkül mozogni, türelmetlenül várta a következő kalóriadús étkezést. Az emberek szerte a világon azt tanácsolták neki, hogy hagyja ezt abba, és kezdjen el odafigyelni az étrendjére. Bátorítani akarták, és figyelmeztették minden kockázatra és lehetséges egészségügyi problémára.

Amikor végül elérte a 400 kg-os mérföldkövet, Monica rájött, hogy hamarosan ágyhoz lesz kötve, ami „nem szerepelt a tervei között”. Mások figyelmeztetései és hitetlenkedése ellenére elfogadta az anyaságot, méghozzá kétszer is! Ma már anya, ami csak örömet és boldogságot hoz.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO