A szívből jövő történet: Paris Hilton és Carter Reum két béranyabébivel vállalják a szülőséget.

Paris Hilton és Carter Reum két gyönyörű babát köszöntöttek béranyával, és heves vitát váltottak ki a rajongók között 😱🫢 A szülők heves kritikákkal szembesültek a béranyababák miatt! 😳🤯 A kritikusok szerint „megvették” a gyerekeiket, de Paris visszavág az igazi történettel 🔥👶 A valódi történetet találjátok meg az alábbi cikkben! 👇

Paris Hilton és férje, Carter Reum nemrég bővítették családjukat, idén két új tagot köszönthettek. Kisfiuk, Phoenix már korábban megszületett, őt követte kislányuk, London, aki épp a múlt héten érkezett.

Paris nem nyilatkozott a szülés módjának részleteiről, de úgy tudni, hogy mindkét gyermek béranyaság útján született. Egyes internetes kritikusok keményen megvádolták Paris-t, hogy „megvásárolta” a gyerekeket, azt sugallva, hogy a kötődése hozzájuk talán gyengébb, mert nem ő maga hordta ki őket.

Ezekkel a kritikákkal kapcsolatban Paris a valóságshowjában kifejtette, hogy a béranyaság választása nem a terhesség elkerülése miatt történt. Ehelyett a családja magánéletének és biztonságának biztosításáról volt szó.

Megemlítette, hogy szeretné megtapasztalni a terhességet, de úgy döntött, hogy a gyermekei jóléte a legfontosabb tényező. Carter, Paris férje is megszólalt, aki aggodalmát fejezte ki a nyilvánosság előtti állandó jelenlétük miatt.

A kihívások ellenére a pár lelkesen várja a szülői létbe vezető utat, és készek pozitívan szembenézni minden akadállyal.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO