„Ezt tette vele a válás!” Tina Kunakey legújabb outingje heves viták tárgya lett

Tavaly volt, hogy Cassel és Kunakey bejelentették szakításukat, de a francia színész nem vesztegette az időt és új párt talált magának 😉💌 Míg ő bemutatja barátnőjét a nyilvánosságnak, addig a lány elborzasztja a rajongókat kiöregedett külsejével! 😬😱 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan változtatta meg a bántó szakítás a gyönyörű modellt! 👇

Rövid emlékeztetőül: a francia színész és a fiatal modell házassága körülbelül 5 évig tartott, amely alatt a pár egy kislányt is köszöntött, akit Amazonie-nak neveztek el. A rajongók meglepetése nem ismert határt, amikor a házastársak bejelentették szakításukat, véget vetve hihetetlen szerelmi történetüknek.

Míg Cassel már új barátnőt talált magának, sőt be is mutatta a nyilvánosságnak, addig Tina úgy tűnik, hogy teljes mértékben örökösnője nevelésével van elfoglalva, és még nem kezdte újra a szerelmi életét. Különösen a legutóbbi kiruccanása kavart vitát. A fiatal lány feltűnően idősebbnek tűnt, aminek oka állítólag a válásuk.

Választása egy párizsi partin való részvételhez egy fehér, csupasz vállú ruhára esett, amelyet zebramintás cipővel párosított. Nem nézett ki a legjobban, sok kívánnivalót hagyva maga után. Ezzel szemben a színész magánéletében minden rendben van. Amint megmutatta párját, mindenki „szerencsés férfinak” kezdte nevezni.

Van azonban egy dolog, amit a rajongók nem tudnak nem észrevenni. Nara, a lány, akivel jelenleg randizik, pontos mása Tinának.

Emlékeztetőül: a francia filmsztárnak két lánya is van Belluccitól, Deva és Leonie.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO