„Itt az ideje, hogy abbahagyd a mini viselését!” Hawn és Russell szabadidős sétájuk közben kapták lencsevégre Los Angelesben

A rajongók zavartan lehunyták a szemüket, amikor Hawn rövidnadrágban és nyitott pólóban jelent meg! 😬🫣 Az egész internet a színésznő narancsbőréről, megereszkedett bőréről és kerekded térdeiről beszél! 🤮😳 Nézd meg a cikket és próbálj meg nem csalódni! 👇

Nagyjából 40 éve, hogy G. Hawn és K. Russell elválaszthatatlan párként alkotnak egy párt. Annak ellenére, hogy régóta tartó románcuk és évtizedek óta egymás mellett élnek, a pár nem sieti el az esküvőt. Ettől függetlenül mindig is a legkitartóbb párok közé tartoztak.

Goldie csak két házasság után találkozott Kurt-tel, így találva meg élete legnagyobb szerelmét. Ők szolgálnak példaképül a harmonikus párra, akik milliók körében élvezik népszerűségüket. Nemrégiben a fotóriporterek elkapták a „megfelelő” pillanatot, és együtt filmezték a házastársakat.

Éppen Los Angeles utcáin sétáltak lazán. Ez vegyes reakciókat váltott ki a netezők körében. Egyesek őszintén csodálták különleges köteléküket, míg mások nem találtak szavakat arra, hogy kifejezzék csalódottságukat Hawn megöregedett teste miatt.

A megereszkedett bőr, a visszér, a narancsbőr és a gömbölyödő térdek láttán egyöntetűen azt siettek állítani, hogy ideje lenne felhagyni a rövidnadrágok viselésével, és elfogadni a természetes öregedést.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO