„Hájasból dögös lett!” John Travolta megmutatta a lányának és felrobbantotta a hálózatot

Egykor a legcsúnyább celebgyerekek közé tartozott, de próbálj meg nem beleszeretni, ha most meglátod! 🤭💘A 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ címen Travolta és Preston lányukat köszöntötték!😮😍 Felnőtt és örökölte néhai édesanyja éteri báját! 😏🤌Nézd meg a legújabb fotóit ebben a cikkben!👇

A Szombat esti láz című film fémjelezte J. Travolta karrierjét, de a Grease-ben játszott szerepe hozta meg neki a hírnevet és az elismerést. A New Jerseyben, New Yorkban született 1954-ben, és már zsenge korában elkezdett színészkedni. Ez vezetett oda, hogy csak erre a mesterségre koncentrált, ami később világsztárrá tette őt.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

További figyelemre méltó szerepei közé tartozik a „Two of a Kind”, a „Get Shorty” és a „Pulp Fiction”. Ami a magánéletét illeti, boldogan kötötte össze az életét K. Prestonnal, aki sajnos 2020-ban elhunyt, miután hosszasan küzdött a rákkal. A házastársaknak három közös gyermekük született, közülük Ella Bleu a középső.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Kevesen tudják, hogy legidősebb fiukat egy autista rohamok okozta baleset után veszítették el, ami mély nyomot hagyott mindannyiukban. Travolta és Bleu azóta is különleges kötelékben élnek, egymás legnagyobb támogatói lévén.

Korábban a lány megjelenése rendszeresen felháborodást keltett. A dolog lényege, hogy pluszkilókkal rendelkezett, és egyáltalán nem hasonlított bájos édesanyjára. Egyesek még azt is megkérdőjelezték, hogy örökbe fogadták-e vagy sem. Azonban különösen Kelly tragikus halála sok mindent megváltoztatott, és Ella a gyász és a stressz miatt testileg is átalakult.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO