A „You Raise Me Up”-ot éneklő férfiaktól kiráz a hideg

Az acapella előadás egyedülálló módon képes bármilyen dalt feldobni, a hallgatóságot tiszta énektehetségével magával ragadja, és a hangszerek zavaró hatása nélkül emeli ki a dalszövegeket.

Ez különösen igaz a Brigham Young University (BYU) Vocal Pointjára és Josh Groban 2003-as „You Raise Me Up” című slágerének acapella előadására. Az ő verziójuk új életet lehel ebbe a szeretett dalba.

Az 1991-ben Dave Boyce és Bob Ahlander diákok által alapított BYU Vocal Point gyorsan ismertté vált az egyetemen, miután debütáló előadásuk teltházas lett.

Azóta a BYU Vocal Point számos elismerést szerzett, többek között az NBC The Sing-Off című műsorának harmadik évadában az ötödik helyen végzett.

Tehetségük 2018 decemberében új csúcsra ért, amikor a közösségi médiában bejelentették, hogy lemezszerződést kötöttek a Decca Golddal, a Universal Music Group alá tartozó klasszikus zenei kiadóval.

„Mi csak átlagos egyetemisták vagyunk, akik elképesztő dolgokat művelnek” – jegyezte meg a tag Jason Bromley.

A „You Raise Me Up” című dalhoz készült klip egy erőteljes vokális utazás.

A hegyek és völgyek lélegzetelállító hátterében a videó egyetlen tiszta hanggal kezdődik, amelyhez hamarosan egy másik csatlakozik tökéletes harmóniában, gazdag, többrétegű hangzást létrehozva.

Az együttes fényes, tiszta hangjukat lenyűgöző vokális ütőhangszerekkel kombinálja, így előadásuk még magával ragadóbbá válik, miközben bejárják a lenyűgöző tájat.

A harmóniák olyan zökkenőmentesen olvadnak össze, hogy nehéz azonosítani a vezető énekeseket, ami a kivételes csapatmunkát mutatja be.

In plaats van simpelweg het origineel te imiteren, bieden ze een verfrissend unieke kijk op dit populaire nummer.

Hun eigen stijl en arrangement schijnen door, vooral met een nieuwe hook aan het einde die de harmonieën versterkt. Een extra studentenkoor voegt toe aan het crescendo, wat resulteert in een krachtige afsluiting.

Je zult dol zijn op de bijzondere uitvoering van „You Raise Me Up” door BYU Vocal Point. Leun achterover, ontspan en geniet van deze unieke en ontroerende uitvoering.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO