„Grant még csak meg sem tud állni mellette!” Keanu Reeves megmutatta az anyját, és felrobbantotta a hálózatot.

Elhozta az anyját a nyilvánosság elé, és mindenki ugyanazt mondja! 🫢🤯 A rajongók Patriciát a barátnőjéhez hasonlították és elkezdték „rút kiskacsának” nevezni a színész édesanyja mellett! 😬🤬 Próbálj meg nem beleszeretni, ha meglátod a szülőjét ebben a cikkben! 👇

Miután a Mátrix színésze elhozta édesanyját az Oscar-gálára, ez abszolút nagy meglepetésként ért mindenkit, aki ott volt. Minden szem nem másra szegeződött, mint a 77 éves nőre, aki a színész rajongói szerint még a barátnőjét is könnyedén lekörözte.

Az emberek elkezdték aktívan összehasonlítani őt Reeves párjával, akit a rajongók még mindig nem tudnak elfogadni a színész legnagyobb szerelmeként, folyamatosan „rút kiskacsának” nevezve őt. Néhányan még azt is megjegyezték, hogy Alexandra még idősebbnek is néz ki, és jobb lenne, ha jegyzetelné Patricia önápolási rutinját és szépségápolási titkait.

„Hogy lehetséges egyáltalán, hogy a 77 éves édesanyja még fiatalabbnak is néz ki, mint a barátnője?”, „Alulértékelt a szépsége”, „Nem csoda, hogy a férfiak álmodoztak róla akkoriban”, „Mit talált ebben a szürke egérben?”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO