„Házas férfiak ezt nem láthatják!” Rosie Huntington-Whiteley provokatív fotókkal fűti fel a közösségi médiát

Levetkőzött minden ruháját, és most már értjük, miért van oda érte Statham! 🤤❤️‍🔥The egykori Victoria’s Secret angyal nem hagyott teret a fantáziának! 🤭🔥 Nők, ne hagyjátok, hogy a férfiak meglássák a cikkben szereplő fotókat!👇

Aligha lesz valaki, aki megkérdőjelezi R. Huntington-Whiteley, a modell és Victoria’s Secret angyal személyazonosságát, akinek a modellszakmában betöltött szerepét soha nem fogják elfelejteni, és akinek jelentős hozzájárulását aligha lehet túlbecsülni.

A világhírű szupermodell nemrégiben szedetten pózolt ruha nélkül, alig takarva ruháit gyönyörű hajával. Azt mondani, hogy nem hagyott teret a képzeletnek, nem is kell. A fotók azonnal vírusszerűen terjedtek, heves viták tárgyává váltak.

Egyesek még azt is állították, hogy most vált világossá, hogy Jason Statham miért van még mindig Rosie megszállottja, mivel nem tervezi, hogy mással helyettesítse. Földöntúli vonzereje és csábító ereje mindenkit megőrjített. Ezután egy tejes színű ruhában mutatta meg lenyűgöző testét, amelyet egy Emilia Wicksteadtől származó köpennyel párosított, és fantasztikusan nézett ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO