„A kor csak egy szám számára!” Jane Fonda megjelenik a filmfesztiválon, és mindenki ugyanazt mondja róla

Egyikőtök sem látott még szebb 8️⃣6️⃣ éves nőt, mint Jane Fonda, amíg nem nézzük egy kicsit közelebbről! 🧐🫢 A rajongóknak feltűnt egy részlet, ami mindenkit szóhoz sem jutott! 🤐🤯 A Cannes-i Filmfesztiválon való megjelenése mindenkinek felhúzta a szemöldökét! 🤨 Nézd meg még többet ebben a cikkben! 👇

Amint J. Fonda megjelent a Cannes-i Filmfesztiválon, egyből ellopta a reflektorfényt, és ő lett az esemény királynője. A sztár kifinomultságot és páratlan kisugárzást sugároz. Választása egy fekete együttesre esett, amelyet fényűző ízléses ékszerekkel egészített ki.

Fonda büszkén mutatta meg ezüstszürke haját és vörös ajkait. Teljes esti sminket viselt, és összehasonlíthatatlanul fiatalabbnak tűnt. Az emberek egyöntetűen azt kezdték állítani, hogy úgy öregedett, mint a bor, mígnem minden megváltozott, amikor az emberek észrevettek egy részletet, amely elárulta valódi korát.

Az egész arról szólt, hogy hibátlanul szép hírességével és ízléses öltözékével ellentétben a kezei ráncosak voltak, és elárulták, hogy valójában egy 86 éves nővel van dolgunk. Amikor arról kérdezték, hogyan tartja meg kortalan szépségét, nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy eleget aludjon, sokat nevessen és kerülje a napozást.

Azt azonban senki sem tagadja, hogy Fonda korához képest egyszerűen mesésen néz ki, és továbbra is sugárzik belőle a nőiesség és a csábítás.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO