„Tónusos hasizom és vékony derék”: Natalie Portman merész, csipkés ruhát választott, és szóhoz sem jutottak a rajongók

Minden szem Natalie Portman tökéletes alakjára szegeződött!😱A rajongók pozitívan reagáltak a ritka fotókra😍Néhányan a „legnagyobb hollywoodi szerelmüknek” nevezték Portmant💘.

Natalie Portman mindig is hibátlan alakjával örvendeztette meg a rajongóit․ Ezúttal az egyik fotón a medence mellett szerepelt egy ragadozó mintás miniruhában. Egy másik fotón csipkeruhát viselt: felsőt és hosszú szoknyát, platformszandállal․ Ezúttal az erkélyen mutatta meg tónusos hasizmait és vékony derekát.

A rajongók örömmel fogadták ezeket a ritka fotókat Portmanról, és egyesek a legvonzóbb hírességnek nevezték. „A legnagyobb hollywoodi szerelem” – írták a rajongók․.

Portman azt is elmondta, hogy nagyon szerette szerepét Luc Besson Leon című filmjében, és elismerte, hogy voltak benne kínos pillanatok.

Kijelentette, hogy Besson nem hibás․ Emlékeztetett arra, hogy Besson 2018-ban zaklatási botrányba keveredett․ Portman kijelentette, hogy soha nem érezte rosszul magát, miközben vele dolgozott. Még meg is köszönte Bessonnak, hogy meghatározó szerepet játszott a színészi karrierjében.
Portman meglepődött, hogy Bessont hogyan lehet megvádolni, és hozzátette, hogy semmi furcsa jel nem utal a viselkedésére.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO