A „Brangelina” mini példánya! Ilyen gyönyörű lett Jolie és Pitt lánya, Vivienne

Júliusban volt 1️⃣2️⃣, 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣, hogy Jolie és Pitt üdvözölte kislányukat! 😍 Miközben az egész világ Shiloh-ról beszél, Vivienne is megérdemli a figyelmünket! 🧐🤫 Ő már 1️⃣5️⃣ lett és szülei „tökéletes keveréke”! 🤗💯 Próbálj meg nem beleszeretni a sztárgyerekbe, ha meglátod a fotóit ebben a cikkben!👇

A legikonikusabb párok közé tartoztak, akik történelmet írtak Hollywoodban. Rövid házasságuk és botrányos szakításuk ellenére imádnivaló gyermekeket köszönthettek örökbefogadással és természetes úton is. Vivienne, testvére, Knox és másik biológiai lányuk, Shiloh ugyanazt a kettős vezetéknevet viselik.

Érdemes hozzátenni, hogy Knox az ikertestvére, aki néhány másodperccel idősebb náluk. Mondanunk sem kell, hogy Shiloh vélhetően a szülei legjobb génjeit örökölte, és az arca szó szerint az édesanyja és az édesapja vonásait is képviseli. De azért vagyunk itt, hogy elmondjuk, hogy Vivienne nem kevésbé gyönyörű és vonzó vonásokkal rendelkezik, amit „Brangelina mini másolatának” titulálnak.

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen Angelina Jolie-t tartják a világ legszebb nőjének, míg volt férje már régóta kétszer is a People’s Sexiest Guy Alive (a People legszexibb élő pasija) cím birtokosa.

Érdemes megemlíteni, hogy a Maleficent című filmben 5 évesen a fiatal Aurora hercegnőt alakította.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO