„A régi szerelem nem rozsdásodik!” Sting és Trudie Styler ellopják a helyet a Cannes-i Filmfesztiválon

Még a 1️⃣9️⃣9️⃣2️⃣ oldalon kötötték össze az életüket, és ezzel kezdetét vette az „örökké tartó” szerelem! 💏💘 Még 3️⃣ évtizedes házasság után is melegséggel és szenvedéllyel néznek egymásra! 🫠😊 Minden szem csak rájuk szegeződött a vörös szőnyegen! 👀🧐 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan változtatták meg az évek az ikonikus párt! 👇

Egyikőtök sem kérdőjelezi meg a személyazonosságát! Sting a fő dalszerző és basszusgitáros.  Kétségtelen, hogy egy teljesen új korszakot hozott magával a zenei világba. A legendás zenész már 72 éves, el tudod hinni?

Ami a magánéletét illeti, még 1992-ben kötötte össze az életét Trudie Stylerrel, és a házastársak azóta is elválaszthatatlanok. Legutóbbi vörös szőnyeges kiruccanásuk heves viták tárgya lett. Sting választása egy halványkék ingre és egy tengerészkék együttesre esett. Ami a házastársát illeti, ő egy elegáns kék ruhát részesített előnyben, amelyhez egy erős barna öv és egy elegáns kuplung párosult.

A pár szorosan fogta egymás kezét, és melegséggel és szeretettel teli szemekkel néztek egymásra. Elképesztő felismerni, hogy ennyi együtt töltött év után is még mindig ragaszkodnak egymáshoz. Mondhatni, hogy az ő szerelmi történetük egy olyan történet, amely örökre szól.

Kevesen tudják, hogy Trudie előtt a neves zenész Frances Tomelty felesége volt, aki két gyermekkel ajándékozta meg: Joseph és Fuchsia. Ők 1984-ben váltak el, ami után szerencsésen találkozott legnagyobb szerelmével.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO