„A Pretty Woman mini példányai!” Julia Roberts megmutatta a felnőtt gyerekeit, és mindenki ugyanazt mondja

A 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ és a 2️⃣0️⃣0️⃣7️⃣ címen fogadta a 3️⃣ imádnivaló gyermekeit! 🤗😍 Leginkább a „Pretty Woman” című filmben Vivian szerepéről emlékezhetünk rá, és úgy tartják, hogy ő az egyik leginkább földhözragadt szülő a showbizniszben! 🫠👏 Elteltek az évek és a gyerekei már felnőttek! ⌛😯 Nézd meg ebben a cikkben, mennyire hasonlítanak a színésznőre! 👇

Milliók ismerik Julia Robertset a „Pretty Woman”, az „Eat, Pray, Love” és más nagyszerű filmekben nyújtott szerepei miatt, amelyek az egyik legikonikusabb, legkeresettebb és legkívánatosabb színésznővé formálták őt. Érdekesség, hogy ő volt az egyik első színésznő a világon, aki 20 millió dollárt keresett egyetlen filmjéért.

Sikeres karrierje mellett magánélete mindig is felkeltette a közvélemény érdeklődését. Kevesen tudják, hogy a kiemelkedő filmsztár kétszer volt házas. Sokak nagy meglepetésére nem Daniel Moder volt az egyetlen házastársa. Első férje Lyle Lovett lett. Szerelmüknek azonban mindössze két év alatt vége szakadt.

Második és jelenlegi férje D. Moder, akivel először a „The Mexican” forgatásán ismerkedett meg, és vele lett az egyik legkitartóbb és leghosszabb ideig tartó párja. 2004-ben ikreiket köszöntötték, 2007-ben pedig egy fiuk született a házastársaknak.

Mivel világhírű színésznő és a „People” magazin szerint az egyik legszebb nő, hírneve és sikerei ellenére teljesen átlagos nő és háziasszony életét éli. Gyermekei neveléséhez a megfelelő módon viszonyul.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO