„Házas férfiak nem láthatják ezt!” Kylie Jenner ellopja a helyet a Khy bézs ruhájában

A férfiak Kylie Jennert napjaink egyik legdögösebb celebjének nevezik, és teljesen igazuk van! 🤤❤️‍🔥 Khy bézs ruháját választotta és nem hagyott teret a fantáziának! 🤭 A közösségi média sztárja megmutatta étvágygerjesztő gömbjeit és többet mutatott, mint amennyit megengedett! 😉😯 A paparazzi fotókért – nézd meg a cikket! 👇

Aligha van olyan, aki ne ismerné Kylie Jennert, a Kardashian-Jenner nővérek talán legsikeresebbikét, aki a legnépszerűbb és legbefolyásosabb közösségi média sztárok és üzletasszonyok közé tartozik. Minden egyes fellépése mély nyomot hagy a körülötte élőkben.

Nemrég rejtett lesifotósok örökítették meg az ikonikus sztárt Khy bézs színű, szűk szabású ruhájában, amely tökéletesen kiemelte álomalakját, és kevés teret hagyott a képzeletnek. A miniruha, amiben kiment, alig takarta a díva karcsú lábait, ami mindenkit megdobogtatott.

Amikor az emberek ilyesmiben látják őt, nehéz elhinni, hogy már két gyereknek adott életet. Ami a legújabb pletykákat illeti, a sztárnak személyes problémái vannak új barátjával, T. Chalamet-tel, sőt egyes források szerint már szakítottak is.

Neked mi a véleményed erről? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO